07:15

CONCEBUT EN PECAT En Vicenç descobreix que és estèril quan na Petra li confessa que està embarassada. En Vicenç es demana qui és el pare i fins i tot desconfia primer d'en Ramon i després d'en LLUC. Mentrestant, les dones fan el curs per ser Ministre Extraordinari i acullen amb hostilitat a na Fina de Son Magre. En Colau intenta que en Vicenç es divorciï. En Vicenç se'n va a passar uns dies a ca en Colau. Al final resultava que na Petra no està embarassada. Na Bàrbara participa al curs de Ministre per desbancar a na Fina com a gran candidata.

08:20

L' ANEGUET LLEIG UNIVERSAL
LA REINA DE LES NEUS UNIVERSAL

08:40

RUPERT&SAM

LA TORTUGA MÁGICA
TOQUEM ELS DOS
MISSATGERS ANÒNIMS

08:50

ELS DOS BESSONS MALLORCA

09:00

Temporada 5 Capítol 5

09:35

DOCUMENTAL

TINC LA VOSTRA CABRA
ARDS DAVANT DE CASA

11:05

QUO VADIS Quan torna a Roma, després de tres anys en el camp de batalla, el general Marco Vinicio s'enamora de Lygia. Però ella és cristiana i les seves creences li impedeixen enamorar-se d'un guerrer. Encara que va ser adoptada per un general retirat, jurídicament és una esclava de Roma. Però Marco aconsegueix que l'emperador Neró la hi cedeixi en pagament pels seus serveis.

15:00

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

16:00

EL REGNE DEL CEL Godofrè d'Ibelin, un cavaller reconegut pel rei de Jersualem i compromès al manteniment de la pau a Terra Santa, emprèn la recerca del seu fill il·legítim, Balian, un jove ferrer francès que plora la pèrdua de la seva dona i el seu fill.

18:15

ESPECIAL SETMANA SANTA Especial Setmana Santa La processó del Crist de la Sang viscuda desde dins. Les cofradies, els seus integrants, els rituals, la devoció... Un document emotiu i revelador que es submergeix en l'essència religiosa de la Santa Santa.

18:55

DIVENDRES SANT 2019

21:00

DIVENDRES SANT 2019

00:00

EL CURIOS CAS DE BENJAMIN BUTTON Història d'un home que neix com un vell i compleix anys cap a enrere en el temps, amb estranyes conseqüències. "Vaig néixer en circumstàncies inusuals", així comença "El Curiós Cas de Benjamin Button", una adaptació de la història dels anys 20 del segle passat escrita per F. Scott Fitzgerald, i que tracta d'un home Brad Pitt que neix amb vuitanta anys i va rejovenint amb el temps un home que, com qualsevol de nosaltres, no pot parar el temps. Des de la Nova Orleans de finals de la I Guerra Mundial fins al segle XXI, en un viatge tan inusual com la vida de qualsevol home, aquesta pel·lícula explica la gran història d'un home extraordinari, de la gent que va coneixent pel camí, dels amors que troba i que perd, de la seva relació especial amb Daisy Cati Blanchett, de les alegries de la vida i la tristesa de la mort, d'històries que perduren més enllà del temps.

03:15

MES CARREGAT QUE UN ASE DE GUIXER Benvinguts al MPOn! Avui tocarem un seguit de clàssics al nostre espai un parell de personatges, un grapat de carrers, un altre parell de pobles, l'origen dels seus noms i moltes més curiositats que vos deixaran bocabadats ja vos avançam que serà tot un guster pels incondicionals del programa perque avui al MPOn anam... Més carregats que un ase de guixer!

03:45

PORRERES Avui visitam Porreres per conèixer la família Font-Cerdà. Una família amb una llarga tradició a la Filharmònica Porrerenca. En Josep i n’Antònia duen 53 anys casats. En Josep fa 72 anys que toca a la banda. I n’Antònia duu la casa. Tenen dos fills. En Tòfol i n’Inès. En Tòfol, la seva dona, n’Apolònia, i els seus dos fills, en Josep i n’Aina, també toquen a la Filharmònica. N’Inès es dedica a la producció de licors i es desviu pels seus dos fills, na Caterina i en Josep. Són una família afable, que conserva els amics de tota la vida. I és que la vida, amb música, passa millor.

04:40

SA POSADA D'AUMALLIA - SES CASES DE PULA SA POSADA D'AUMALLIA - SES CASES DE PULA En el capítol 49 de Com a ca nostra, anirem fins al poble de Felanitx, per descobrir l'agroturisme Sa Posada d'Aumallia; una antiga finca agrícola en el camp mallorquí, transformada des de 1991 en un petit hotel rural a Mallorca. Coneixerem a na Catalina Gomila i a na Maria Antònia Martí, mare i filla que s'encarreguen d'aquest lloc. Amb la primera, prendrem un cafè recordant una mica la història de Sa Posada d'Aumallia i la segona, ens dedicarà una cançó de piano. El nostre segon destí, serà al poble de Son Servera, per conèixer les Cases de Pula. El major número de clients allotjats són jugadors de golf que aprofiten el mateix camp de l'hotel de 18 forats per passar-hi cada un dels seus dies de vacances. Coneixerem a n'Arnau, el seu director; i jugarem a golf amb una clienta estrangera de Ses Cases de Pula.

05:10

ESPECIAL SETMANA SANTA Especial Setmana Santa La processó del Crist de la Sang viscuda desde dins. Les cofradies, els seus integrants, els rituals, la devoció... Un document emotiu i revelador que es submergeix en l'essència religiosa de la Santa Santa.

06:00

PAISATGES

06:30

CAN CURREU - SON ROIG CAN CURREU - SON ROIG En el capítol 50 de Com a ca nostra, anirem fins al poble de Santa Eulàlia des Riu, de l'illa d'Eivissa, per descobrir l'hote rural Can Curreu. La casa original data de fa dos-cents anys i s'ha anat reformant respectant els elements característics de la seva construcció, fins a convertir-se en un autèntic paradís pel descans. Els dies a aquest hotel rural, també es poden aprofitar fent múltiples activitats des de tractaments de bellesa o massatges a l'SPA, fins anar a muntar a cavall. Avui intentarem dur a terme algunes d'aquestes, i gaudir de moments ben especials acompanyats de l'equip de Can Curreu. El nostre segon destí, serà al poble de Porreres, per conèixer l'agroturisme Son Roig. Les cases de Son Roig, temps enrere foren un centre d'explotació agrícola i ramadera dels terrenys del voltant. Avui coneixerem a na Francisca Bonet, la propietària, i a n'en Joan Mulet, el director, que ens explicaran què en queda de tot això.