07:00

VEÏNATS

PORTOCOLOM . Portocolom Felanitx El carter, en aquest cas "cartera" i també un pescador ens diu clar i rampant que Porto Colom té un "nosequé" que enganxa; qui atraca al moll ja no pot anarse'n!. Un poblet singular ple de vida. Tan si plou com si fa sol es mercadetja, xerrameca i es veinadeja. Una veinada ven el pa fet a casa. A l'escola s'ha fet un petit hort. La padrina recorda com una aventura l'anar a Palma. Una colla d'amigues posen música als poetes. Quan acabi el programa no sera fàcil deixar Porto Colom.

07:40

ELS DOS BESSONS MALLORCA
EL BIBILOTI MENORCA

07:55

RUPERT&SAM

"NO ESTEM SOLS"
"AIGUA NO"
"LA PILOTA"

08:05

RAPUNZEL UNIVERSAL

09:05
10:00

Dimecres s’asseuen a la taula de debat els periodistes Enric Borràs, Germà Ventayol i Agustín Sintes. L’esbucament del bloc VIII del barri del Camp Redó de Palma serà un dels temes del programa. La dimissió de la junta directiva del PP d’Andratx és una de les notícies de la setmana i entrevistarem Estefanía Gonzalvo, presidenta del comitè local del partit. Connectarem també en directe amb sa Penya, a Eivissa, per parlar de la reforma en aquest barri que pateix una degradació important. A l’espai de reivindicació ciutadana “Corre la veu” coneixerem el cas dels veïnats de la barriada de Sant Jordi, a Sant Antoni de Portmany, que es queixen del turisme incívic de la zona, així com dels renous de les discoteques properes.

12:05

ESPERANZA FERRER MARI ESPERANZA FERRER MARÍ Nascuda a Formentera dins una família pagesa, els anys seixanta amb el seu germà va muntar un petit hostal. El negoci ha crescut, la seva filosofia no ha canviat.

12:40

PANADES Panades Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem panades. 23’48

20:05

PASTÍS DE FORMATGE Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem unes postres pastís amb formatge.

21:30
22:20

FRUITS DE TARDOR Aquesta setmana la tardor arriba al Fred i Calent i amb ella les fruites que la caracteritzen magranes, caquis i arboces. En Miquel Calent començarà visitant un camp de magraners on ajudarà a recol•lectar unes magranes que més tard s’utilitzaran per fer confitura. Na Marta acudirà a un viver on li explicaran com sembrar un magraner a casa perquè creixi sa i fort i a continuació, na Fanny ens mostrarà com fer granadina casolana per preparar un còctel sense alcohol. En Miquel tornarà al camp per conèixer un productor de caquis que li explicarà les característiques d’aquest fruit i seguidament, cuinarà un plat fàcil de crema d’espinacs amb formatge i grans de magrana. Acabat això passarem a les arboces, uns fruits que en Miquel anirà a cercar i amb les que prepararà un licor juntament amb na Fanny. I per acabar el programa na Marta participarà a un tast d’elaboracions dolces amb caqui i el nostre cuiner ens sorprendrà amb una proposta salada de salmó envoltat amb fulles i salsa de caqui.

23:20

TRENCADES O PANSIDES? Aquesta setmana a Fred i Calent anam a la fira de l’oliva de Caimari per veure i sobretot per tastar les olives i els olis que es fan a la Serra de Tramuntana. En Miquel Calent i na Marta Simonet aprofitaran que són a fira per cuinar enmig de plaça unes torrades on les olives hi tendran tot el protagonisme. En Miquel aprendrà a trempar diferents tipus d’olives i descobrirà quina diferència hi ha entre salar-les senceres, trencades o per fer-les pansides. Sabrem què opina la gent quines olives són les que agraden més? Na Marta Simonet veurà els setrills i les manualitats que han fet els nins i nines de Caimari per vendre a la fira i visitarà l’antiga tafona de Cas Manescal. La nostra nutricionista, na Fanny Pons, anirà al mercat de Santa Catalina per veure tot el ventall de varietats d’olives que s’hi venen i per descobrir que fins i tot es fa oli amb or a dins. I com no podia ser d’una altra manera, en Miquel anirà enmig d’un olivar de la Serra de Tramuntana per fer unes costelles de xot amb verdures i olives confitades.

00:20

CA DE BOU T2 - 2 Per molts “ca de bou” és la cançó que Tots Sants varen convertir en himne generacional als 90, convertida temps després i degut a la sobtada mort de Xavier Ramis, en mite sonor del rock illenc. Però dues dècades després “ca de bou” és el nom que els components originals d’aquella banda pionera i puntera del rock mallorquí han triat per tornar als escenaris revivint el que fou la formació original ara comandada per Roger Pistola un dels valors més importants del pop rock illenc que neix a Manacor. Rock en majúscules que es troba just en un LP anomenat “Un altre bou” i que en directe és un luxe escoltar-lo.

01:00

ELS ENTUSIASTES D'ESTRENA

05:55

PAISATGES

06:05

LES ACROBÀCIES DE MESTELRICH I EL PRIMER CENTRE COMERCIAL DE LES ILLES BALEARS Jo hi era recorda avui un acròbata únic a les Illes Balears Mestelrich, un equilibrista de Santa Margalida que va saltar a la fama els anys 50 amb la seva "ruta de la mort". Familiars, amics i espectadors recorden les espectaculars piruetes d'aquest ciclista acròbata que va fer patir tothom amb les seves actuacions en alçada. I el programa d'avui recorda també l'arribada d'un nou tipus de comerç que canviaria moltes coses els anys 70 el primer centre comercial de les Illes Balears obria les portes A Palma l'any 1974 i amb ell arribaven les primeres escales mecàniques de les Illes i nous conceptes com els estocs o les rebaixes. Clients i treballadors recorden com els petits establiments i els clients de Palma varen rebre un nou tipus de centre que transformaria el comerç d'aquest país.