AL DIA
Aquest divendres entrevistam David Mataró, Paloma Navarro i Queralt Albinyana, protagonistes de la sèrie d’IB3 Televisió ‘Treufoc’

Divendres 16 a les 09.00

Aquest divendres, els protagonistes de l’entrevista de les 10h seran David Mataró, Paloma Navarro i Queralt Albinyana, actors protagonistes de la sèrie de ficció que estrena la segona temporada el proper dilluns, 19 de febrer a IB3 Televisió.

Comentarem l’actualitat amb Ricardo F. Colmenero, Raquel Agüeros i Miquel Payeras.

A les 10 i mitja, com cada divendres, fem La Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h, parlarem amb la gerent del Servei de Millora Agrària i Pesquera de Balears (SEMILLA), que aquesta setmana ha presentat la segona fase de la campanya de Venda Directa que vol oferir al consumidor l’experiència real d’adquirir els productes sense intermediaris.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).