Victòries d’Ushuaïa Eivissa i Urbia Palma

Els eivissencs seran a la Copa després de superar al Textil Santaderina per 3-0

15/12/2018

L’Ushuaia Eivissa jugarà la Copa del Rei d’enguany després de vèncer avui a casa en tres sets al Textil Santanderina. Els de Piero Molducci han dividit el partit en dues fases. En el primer set els eivissencs han patit més de l’esperat contra el conjunt càntabre. La primera mànega s’ha decidit en el tie-break, 28 a 26. En els següents, l’Ushuaia ha passat per damunt del seu rival amb comoditat. El segon set s’ha resolt per 25 a 16 i el tercer 25 a 17.

L’Urbia Palma ha aconseguit una victòria ben ajustada davant l’Illa Grau avui capvespre a Son Moix. El partit s’ha decidit al tie-break, de fet. El Palma s’ha imposat a la primera mànega, però després ha vist com els catalans guanyaven el segon i el tercer set amb parcials de 15-25 i 17-25. Al quart, l’Urbia ha reaccionat i ha forçat el cinquè i definitiu. Allà, els de Marcos Dreyer no han donat opció i s’han imposat per 15-9. Amb aquesta victòria, el Palma és molt a prop de fermar la classificació per a la Copa del Rei.