Victòria 1-4 del Palma Futsal a Gran Canària

Els mallorquins s'imposaren al coer i ascendeixen a la sisena posició de la taula

25/02/2018

Antonio Vadillo havia exigit una reacció als seus i una victòria convincent a la pista del coer. I qui millor va captar el missatge va ser un dels fitxatges d’hivern. Diego Nunes va marcar els seus dos primers gols amb la camiseta del Palma Futsal. Al minut nou, el brasiler engalta una potent volea que no pot aturar Víctor. Al minut 14, Felipe Paradinsky recupera aquesta pilota al centre de la pista i s’associa amb el seu compatriota Nunes. El brasiler afusella la porteria per establir el 0-2. Tot semblava encaminat a una victòria còmoda dels palmesans, però el Gran Canària va retallar distàncies amb l’UN a dos. Gran jugada de Nacho Gil i bona definició d’Ayose. Amb el marcador ajustat, els palmesans varen fallar algunes ocasions clares que varen desesperar el tècnic Antonio Vadillo.

La tranquil·litat pels mallorquins arribaria als 7 minuts finals. Al 33, Eder sorprèn el porter amb aquesta potent volea. Un gol que feia justícia als mèrits del Palma. I just abans del xiulet final, Eloy Rojas aprofitaria una greu errada dels canaris per anotar l’UN a quatre final. Victòria important amb dos gols d’un nouvingut i el debut d’Ángel Claudino.

El Palma ascendeix a la sisena plaça. Queden dos partits a Palma abans de la Copa.