Segona derrota consecutiva de l’Iberojet Palma

Els homes de Félix Alonso no han tengut cap opció de victòria i han entregat el partit en una molt mala segona part

16/12/2018

L’equip de Pablo Pin ha fet la primera estirada amb un +7 des de la línia dels 6,75 a cop de triple, liderat pel mallorquí David Iriarte. Joan Tomàs, des de la mateixa distància, ha tornat l’equilibri al marcador. Però un ganxo de Sergio Olmos tancava el primer parcial, 17-19.
El pivot d’Elda i Pardina s’han sumat a l’ofensiva del jugador iniciat a La Salle Palma. Només l’encert de Raven Barber i Álex Hernández contenia la iniciativa visitant. Tanmateix en defensa el cinc de Félix Alonso no trobava la fórmula per reduir la punteria andalusa en el triple. Al descans 7 de 10 i avantatge de 37-45 a l’electrònic.
El guió no ha canviat al tercer quart. Dos triples han posat el Granada per damunt dels 10 punts. Barber, que ha acabat amb 20 punts, ha estat massa sol a l’Iberojet i el rival ha gestionat la diferència amb suficiència, fins a tancar el parcial amb una cistella afortunada de Josep Pérez. 48-61.
A contra rellotge, l’Iberojet ha mirat d’incrementar la intensitat defensiva, però el Granada s’ha mostrat com un rival sense fissures, que ha mantengut l’encert en el triple per damunt del cinquanta per cent en el triple i en defensa ha desactivat Fran Guerra i Gilbert. Al final, l’afició de Son Moix ha reconegut l’actuació de David Iriarte, que ha acabat amb 18 punts, 8 rebots i 28 de valoració. El millor del partit. Amb aquest resultat, l’equip de Félix Alonso cau momentàniament a l’onzena posició.