cultura

S’adjudiquen les tres beques de la Fundació Mallorca Literària

Xesca Gelabert, Mireia Rosa Ferriol i Joan Tomàs Martínez han estat els guanyadors de la convocatòria d'enguany 


Aquest divendres s’ha anunciat l’adjudicació de les tres beques de 2019, de 2.500 euros cadascuna, per a la Gestió i Recerca de Fons Documentals que concedeix la Fundació Mallorca Literària -dels fons documentals Llorenç Villalonga, Casa Rafel Ginard i Blai Bonet-.

La guanyadora de la beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Llorenç Villalonga (Hemeroteca Llorenç Villalonga) és Xesca Gelabert, ha informat el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca en un comunicat en el qual ha detallat que s’ha designat suplent a Aránzazu Miró, en una convocatòria a la qual han optat 7 candidatures.

La beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Pare Rafel Ginard (Cancioner 2.0. Recerca i catalogació) s’ha adjudicat a Mireia Rosa Ferriol, amb dos suplents Laia Queralt i Maritza Ulloa. Andreu Ramis ha estat designat tutor de la beca, a la qual han optat 7 candidatures.

El guanyador de la Beca 2019 de Gestió i Recerca de Fons documental Blai Bonet (Hemeroteca Blai Bonet) és Joan Tomàs Martínez amb dos suplents Miquel Pascual i Joana Carbonell. Margalida Pons ha estat designada tutora de la beca a la qual s’han presentat un 4 candidatures.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Ca n’Oleo, nova casa de cultura de les Balears

La inauguració s'ha fet aquest dimarts horabaixa amb una festa de la música i les arts escèniques

Música en directe per celebrar la posada en marxa de la finestra única a Can Oleu

El Govern pretén fer de Can Oleo un punt d'exhibició de tota classe d'arts escèniques, a més ser la seu...

El Teatre Principal de Palma acull les I Jornades de producció i creació d’arts escèniques

L'objectiu d'aquesta trobada és posar en comú les diferents vies per produir espectacles escènics de manera exitosa, tant en la...

El Cor Illa de Menorca celebra els 20 anys amb òpera i sarsuela

El Teatre Principal s'omplí per gaudir del repertori de la formació amb el baix menorquí Simon Orfila i l'orquestra simfònica