Rafel Nadal passa a quarts del Godó i Jaume Munar queda eliminat

El manacorí ha superat en dos sets David Ferrer mentre que el santanyiner ha caigut davant Dominic Thiem

25/04/2019

Era un partit especial. S’enfrontaven dos amics: Rafel Nadal i David Ferrer. Un clàssic que han disputat 31 ocasions, i aquesta, la 32, podria ser el darrer duel entre els dos tennistes. I ningú no s’ho ha volgut perdre. El manacorí ha dominat el partit de principi a final. El primer set ha estat igualat fins el 2 a 2, fins que Nadal ha aconseguit rompre el servei a l’alacantí i s’ha posat 4 a 2. Amb el 5 a 3 la pluja ha fet acte de presència. I el partit s’ha hagut d’aturar poc més de mitja hora. A la represa Nadal ha culminat la primera mànega amb el 6 a 3. Amb idèntic marcador ha acabat el segon set. El rival de Nadal als quarts de final serà l’alemany Jean Lennars Struff. El manacorí mai s’ha enfrontat al número 52 del món.

Dominic Thiem, número 5 del món. Jaume Munar, número 57. Una diferència de rànquing que no s’ha notat gens ni mica al primer set del partit d’avui. La igualtat ha estat màxima. Si l’austríac rompia el servei del balear, acte seguit Munar responia i tornava a posar les taules en el marcador. Els dos empataven en encerts i errades fins que ha arribat el moment clau. En l’onzè joc, Thiem ha tornat a rompre el servei del santanyiner i s’ha posat 6-5. Després, ha aguantat l’avantage mantenint el seu servei i, per tant, s’ha adjudicat el primer set. El segon ha tornat a començar igualadíssim. Amb empat a un joc, ha comparegut la pluja. Ha estat una aturada mínima, però suficient per desconcentrar Munar, que ja no ha tornat a guanyar cap joc. Thiem n’ha encadenat cinc de seguits i amb 6-1 ha certificat la seva classificació per a quarts.