societat

La pista d’atletisme de Maó estrena càmera de foto d’arribada

En pocs mesos sortirà de la seva precarietat, ja que renovarà també vestidors, il·luminació, graderies, gàbia de llençament i tanques d'obstacles

La+pista+d%27atletisme+de+Ma%C3%B3+estrena+c%C3%A0mera+de+foto+d%27arribada

Cada any creix més el nombre d’usuaris, federats o no, de la pista d’atletisme de Maó. Una infraestructura pública de més de 20 anys, però de caire supramunicipal que, amb menor rapidesa de la que voldrien els usuaris, comença a rebre la inversió necessària per dignificar l’estat de les instal·lacions. Pèssima en opinió dels que, fa uns pocs mesos, van protagonitzar una protesta pública.

Actualment s’estan construint nous vestidors, es renova la il·luminació i ja s’han instal·lat noves graderies. També està previst canviar la gàbia de llençament de disc o martell i substituir les actuals tanques d’obstacles, que estan podrides. Però, a l’espera d’aquestes actuacions, la millora més destacada ha estat l’estrena, aquesta mateixa setmana, d’una càmera de foto-arribada, que permetrà validar totes les marques, que fins ara no es podien homologar en haver d’agafar el temps de cada atleta mitjançant un cronòmetre manual. És l’eina necessària perquè la pista de Maó pugui acollir campionats oficials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El mallorquí Carlos García Gual ingressa a la RAE

Va ser triat el novembre del 2017

Nova detenció dins el marc de l”operació Warrior’ a Son Gotleu de Palma

Amb aquesta, els arrestats en aquesta batuda arriben a cinc

La Fiscalia demana 11 anys de presó a un acusat d’incendiar el seu habitatge a Sant Antoni

L'home està acusat d'un presumpte delicte d'incendi amb perill per a la vida de les persones

6 anys cercant Olivia Encinas

La mare de la nina, que se la va endur a Polònia, està en crida i cerca per la Interpol