política

Pablo Casado desacredita a Menorca l’enquesta del CIS que augura una forta caiguda del vot del PP

Sobre la controvèrsia de la doble candidatura dels candidats als consells Biel Company no ha aclarit què passarà si perden

Pablo+Casado+desacredita+a+Menorca+l%27enquesta+del+CIS+que+augura+una+forta+caiguda+del+vot+del+PP

El candidat a la presidència del govern de l’Estat i President del Partit Popular, Pablo Casado, ha protagonitzat avui un acte de precampanya al Molí de Sa Creu des Castell. Davant de 150 persones Casado ha acusat Pedro Sánchez de voler governar amb els independentistes, l’esquerra abertzale i Podemos. Acompanyat per Biel Company i Miserocòrdia Sugrañes, també ha intentat desacreditar els resultats de la nova enquesta prelectoral del Centre d’Investigacions Sociològiques. Considera que es cuinen en interès del PSOE.

Respecte dels compromisos amb Balears, Casado ha criticat l’acord pel Règim Especial de Balears tancat darrerament entre el Govern i l’Estat i ha anunciat que si governa, n’estalonarà un que tindrà especialment en compte la doble insularitat. En relació a Menorca el líder popular ha fet seva la reivindicació que s’instal·lin generadors a les subestacions elèctriques per evitar que es repeteixi una apagada com la de l’octubre.

Pel que fa a la controvèrsia dels darrers dies sobre la demanda dels populars menorquins i eivissencs que els seus cap de llista al Consell també es puguin presentar al Parlament, el president del PP de Balears Biel Company assegura que comprèn les circumstàncies de totes dues illes, però insisteix en el ferm compromís del PP “d’una persona, un càrrec”. El que no ha aclarit és què passarà si els candidats als governs insulars de Menorca i Eivissa no aconsegueixen ser president; si hauran d’escollir entre ser a l’oposició als consells o quedar-se com a diputats al Parlament.

Després de l’acte a Es Castell Pablo Casado serà avui capvespre a Eivissa, on celebrarà un nou míting a les set.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Podem i MÉS rebutgen la darrera oferta del PSIB per formar Govern

Els socialistes els ofereixen dues conselleries i algun càrrec unipersonal

Els socialistes de Maó es queden amb Serveis Socials i règim interior

Ara Maó gestionarà per primera vegada Festes, i continuarà amb Educació i Medi Ambient

Rosa Maria Bestard assegura que tindrà en compte MÉS a l’Ajuntament de Campanet

La socialista aposta pel diàleg i els acords puntuals per governar durant els propers 4 anys

El GOB exigeix eliminar dues places turístiques obsoletes per cada nova plaça

Els ecologistes acorden un seguit de mesures per reclamar-ho als nous governs