Mercadal i CD Ibiza empaten a Sant Martí

Els pitiusos no han pogut mantenir l'avantgatge després que Cristian s'avançàs al 53

16/12/2018

A Tercera Divisió, el Mallorca B ha superat el Son Cladera per 8-0 i el Formentera ha guanyat 0-1 el Platges de Calvià. A Sant Martí, igualada entre Mercadal i Ibiza, que han tengut ocasions clares per encetar el marcador a la primera part. L’equip pitiús s’ha avançat al minut 53 en aprofitar Cristian aquesta arribada amb avantatge. El Mercadal ha empatat en el minut 78 amb aquest cop de cap entre el visitant Gorka i Guillem Martí. El davanter local ha estat a punt de repetir diana a la recta final del partit.

I ahir victòria del Poblense a Santanyí. L’acció clau arriba al minut 53 amb un penal a favor dels poblers. Antonio veu la vermella per protestar. El Santanyí queda en deu i finalment és Aitor Pons qui fa el primer gol des dels onze metres. Va ser el mateix Aitor Pons qui va tancar el marcador aprofitant una bona centrada de Jaume.

El Santa Catalina va rompre a Manacor una ratxa de cinc jornades sense guanyar. Al minut 15 de partit, jugada combinada entre els cataliners i Rubio només l’ha d’espitjar per obrir el marcador. A falta d’un quart d’hora, partit costa per amunt per als de Manacor. L’àrbitre expulsa al capità Jordi Ramis per protestar i els de Jose Sanso quedaren en deu jugadors. La sentència no va arribar fins al minut 89 amb aquest gol d’Ismael.

El Ferriolense Binissalem va acabar amb triomf per la mínima dels visitants, que també rompen la dinàmica de derrotes. El Ferriolense va poder obrir el marcador amb aquest penal abans del descans, però el porter visitant, Mateu, ho evita amb una gran aturada. Ja a la segona part, l’encarregat d’anotar l’únic gol del partit va ser Lima Sow, que remata una bona centrada de Forteza. Un gol que val tres punts per als ‘asules’

I també ahir, victòria contundent del Felanitx davant el Murense per 4 a 0 i empat sense gols entre Constància i Sant Rafel.