Mallorca B i Formentera segueixen vius en el camí de l’ascens

El Formentera ha patit davant el Cacereño però l'empat a 2 final l'ha classificat, mentre que el filial ha golejat el Beti Kozkor

02/06/2019

Pel que fa a les eliminatòries de quart de final, ple absolut dels equips balears. El Formentera ha empatat a 2 davant el Cacereño. Un resultat que el classificava per la següent ronda després de l’empat a 0 de l’anada. I Son Bibiloni ha dictat sentència a favor del Mallorca B, que ha golejat el Beti Kozkor. Ben prest, als 9 minuts, Víctor ha avançat al filial de Julián Robles amb aquesta rematada de cap. Només 10 minuts després, Ibra ha aprofitat una gran jugada combinativa per marcar el segon. A la segona part, Tovar ha marcat el tercer i als instants finals, Ocaña ha firmat el definitiu 4-0. Amb el Mallorca B ha tengut minuts el jugador del primer equip Sergio Buenacasa.