Llull i Rudy guien el Madrid a l’Eurolliga

Els blancs s'imposaren per 97 a 79 al Baskonia amb 23 punts de Llull i 14 de Rudy

20/10/2018

Il·luminats per la llum de Rudy Fernández i Sergi Llull, el Reial Madrid va passar per damunt el Baskonia. El triomf immaculat de l’equip de Pablo Laso, líder de l’Eurolliga, es va fonamentar en una altra exhibició ofensiva. Llull, que va acabar amb 23 punts, ja n’havia fet 13 al primer quart. El conjunt de Pedro Martínez va resistir fins a l’inici del tercer parcial, quan Rudy va agafar el relleu del Madrid en atac. 4 de 5 en triples per una targeta final de 14 punts en només 17 minuts. L’equip blanc va trencar el partit al darrer període, just en l’instant en què Llull va decidir que era el moment de posar el llaç a la victòria. La tercera en tres partits amb una mitjana de 99 punts per nit.