mallorca

Llucmajor reclama la contribució dels darrers 4 anys per obres no declarades

La revisió cadastral realitzada l'any passat ha revalorat milers d'immobles

Llucmajor+reclama+la+contribuci%C3%B3+dels+darrers+4+anys+per+obres+no+declarades

Els contribuents de Llucmajor que no havien declarat les obres executades correctament han de pagar la part proporcional pendent en l’Impost sobre Béns Immobles del 2014 a 2017. Els rebuts oscil·len entre els 600 i 1.500 euros. Hi podria haver 10 mil afectats. No estan afectats tots els veïnats. Només els que han fet obres a ca seva i no ho han declarat degudament.

L’any passat Llucmajor va revisar el valor cadastral dels immobles, tant en rústic com urbà. La darrera inspecció s’havia realitzat al 2008. En 10 anys s’han aixecat més de 3.400 construccions noves, a més d’ampliacions de porxades, garatges, piscines o barbacoes.

Retard en l’entrega de les cartes

A places i comerços aquests dies ha estat el tema que més indigna. Es queixen de no haver tengut els 3 mesos de període de pagament voluntari, ja que asseguren haver rebut la carta aquesta mateixa setmana. A més, també recalquen que el requeriment en paper dona com a data límit el 5 de Juliol i quan entres al web de l’Agència Tributària de Balears, la data finalitza abans.

En els pressupostos generals del municipi per enguany, aprovats al febrer, el consistori ja preveia la recaptació de 1,7 milions d’euros arran de la revalorització cadastral.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

Comença el judici contra el monitor de l’escola Sant Agustí de Palma acusat d’abusos a menors

La fiscalia s'ha oposat a un acord de conformitat i manté els càrrecs d'abusos i pornografia infantil, pels quals es...

El Centre Parroquial de Lloret ja és dels lloritans

L'Ajuntament obrirà un procés participatiu perquè el poble presenti les seves propostes de rehabilitació