L’Hestia Menorca tampoc aixeca el cap davant el Gran Canària

L'equip es desconneta després d'encaixar un parcial de 2-18 i suma la cinquena derrota seguida (65-84)

15/12/2019

L’Hestia Menorca ha afegit una nova derrota, la cinquena consecutiva, a una ratxa de la qual no sembla saber-ne sortir. Després de 27 minuts equilibrats, el Gran Canària ha explotat la feblesa mental de l’equip balear, que ha firmat un final de partit per oblidar (65-84).

L’Hestia Menorca està tocat. Ni l’encert inicial dels veterans ha restat pressió a un equip que no sap conviure amb la derrota. El Gran Canària ha fet el primer avís al quart inicial. Fernández posava el +7 amb un triple, però el quintet local, tot i anotar només la meitat dels tirs lliures, salvava el parcial: 14-18. Al segon quart ha millorat per moments la gestió ofensiva. Victòria parcial al descans: 37-33. Malgrat açò, la manca general de confiança i de fluïdesa en la circulació de la pilota ha passat factura a partir del minut 28.

El Gran Canària ha castigat les pèrdues locals i ha firmat un parcial de 0-10, que a l’inici del darrer quart ha estirat fins a un 2-18 quasi definitiu: 49-63. L’equip s’ha desconnectat del partit i el Gran Canària s’ha trobat inesperadament alliberat per volar cap a la victòria.

El parcial de la segona part ho diu tot: 28-51. La classificació s’estreny i una plaça entre els sis primers no està, ni molt manco, assegurada.

Foto portada: Antxon Castresana