L’Hestia Menorca, superat per Albert Sàbat i el líder Girona

Els catalans, amb 26 punts de l'exbase ACB, pateixen al final per guanyar un partit (70-76) que dominaven de 16 punts

01/12/2019

Tercera derrota seguida de l’Hestia Menorca davant el Bàsquet Girona, líder de la Leb Plata (70-76). L’equip català va demostrar el perquè de la seva condició, tot i que els homes d’Oriol Pagès van fer prop de remuntar un desavantatge de 16 punts.

L’Hestia Menorca va perdre amb un Bàsquet Girona solvent en el tir i superior en el rebot, que, malgrat açò, va patir fins al darrer minut per endur-se’n la victòria. L’inquilí de Bintalfa va replicar l’encert exterior visitant amb els punts d’Otegi i Okeke. Només els tirs lliures van permetre tancar el primer quart amb avantatge català, 15-19.

Drew Guebert, màxim anotador de l’Hestia amb 15 punts i 3 triples, mantenia l’equilibri al marcador. Tanmateix, l’equip d’Oriol Pagès no transmetia la sensació de poder dominar el partit, i manco després de la tercera falta de Pitu Jiménez i el despertar anotador de l’exbase ACB Albert Sàbat, autor de 26 punts i 6 triples. Al descans, 34-38.

El tercer quart marcà el desenvolupament del partit. Un parcial de 0-8, fruit d’una antiesportiva i una tècnica, i un triple lateral de Dijsktra van incrementar la diferència visitant a +16 (46-62). Quan tot semblava perdut, els triples de Jiménez i Corbacho van tornar el Menorca al partit.

L’Hestia es trobà en una situació tan inesperada com favorable. A 43″ del final, 70-74 i possessió de pilota. Però la gestió dels darrers atacs no va ser bona. La derrota deixa els menorquins a tres victòries del líder Girona.

Foto portada: Antxon Castresana / Hestia Menorca