L’Hestia Menorca fa la primera passa cap a la permanència

L'equip d'Oriol Pagès supera el Bodegas Rioja Vega per 92-77; Xavi Hernández, máxim anotador amb 24 punts i 6 triples

03/03/2019

L’Hestia Menorca ha aconseguit aquest migdia la primera victòria de la fase per a la permanència a la LEB Plata. Un triomf còmode, construït des del salt inicial, que ha desactivat el Bodegas Rioja els quaranta minuts. L’Hestia Menorca ha saludat l’inici del partit amb un triple de Xavi Hernández, el primer de la mitja dotzena que ha convertit. L’energia amb la qual s’han expressat els jugadors d’Oriol Pagès a tota la pista des de la primera possessió ha minimitzat la millor versió de tot un ex LEB Or com el Clavijo. 25-16 al primer quart. El quintet menorquí ha tirat de tots els seus recursos per arribar al descans deu punts amunt. A la tornada dels vestidors, Jenaro Díaz ha disposat una zona que l’Hestia ha fet saltar pels aires amb sis triples. L’aler-pivot cedit pel Joventut Arnau Parrado, autor de 21 punts a la segona part, ha estat l’únic argument ofensiu visitant. Insuficient davant un Hestia que ha estrenat el darrer quart 21 punts amunt, 74-53. La gestió local de la diferència ha culminat amb el sisè triple d’Hernández, màxim anotador del partit amb 24 punts. La grada de Bintaufa ho ha celebrat, lluitar per la permanència també és motiu de festa.