L’Hestia Menorca amplia a sis la seva espectacular ratxa

Urko Otegi, amb 31 punts, lidera la victòria insular, a la pròrroga (82-87), a la pista del Villarrobledo

10/11/2019

L’Hestia Menorca va enllaçar a Villarrobledo la sisena victòria consecutiva (82-87) en una ratxa espectacular a LEB Plata, que el situa segon a la classificació, després de combinar-ho amb la derrota del Reial Múrcia -pròxim rival dels menorquins- a la seva pròpia pista davant el Prat (76-77).

El partit es va resoldre a la pròrroga, després que els menorquins dominaren per onze punts abans del descans (26-37) i l’equip castellà es situés vuit punts amunt (69-61), quan faltaven cinc minuts per al final. Urko Otegi va forçar el temps afegit (73-73) i amb nou punts a la pròrroga, per un total de 31, va liderar un triomf que manté el Menorca a un pas del líder, el Girona.