mallorca

L’Escola de Música de Santanyí fa 25 anys

Les bandes de Cala d'Or, Campos i Santa Margalida han volgut acompanyar als músics santanyiners en una Trobada de Bandes

L%27Escola+de+M%C3%BAsica+de+Santany%C3%AD+fa+25+anys

Amb motius del 25è aniversari de l’Escola de Música de Santanyí, les bandes de Cala d’Or, Campos i Santa Margalida han volgut acompanyar als músics santanyiners en una Trobada de Bandes.

Davant l’escola de música de Santanyí és ple. Senyal que és festa i a en Mateu li ha tocat presidir la banda de música amb la insígnia. Una feina que curiosament va fer la seva padrina jove, n’Isa, tal dia com avui fa 25 anys. Ella i en Joan anaven davant de tot anunciant que la banda ja arribava. Avui dia, ella és la mestra d’infantil de l’escola.

Per aquest centre cultural han passat més de 1000 alumnes al llarg d’aquests anys. Alguns com en Pedro Vallbona, qui anys després s’ha convertit en el director.

L’Escola de Música de Santanyí ha aconseguit unir generacions rere generacions. Totes, sobretot els més joves, han permès fer possible la llarga llista d’anècdotes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Pocs treballadors fan servir el bus llançadora del polígon de Son Castelló

Funciona només aquesta setmana coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat.

Tanquen l’escorxador de Manacor un any després de reprendre l’activitat

A partir de dia 27, els usuaris s'hauran d'adreçar a les instal·lacions de Felanitx, Inca o Palma

El batle de Palma torna de Madrid sense el compromís ferm del Ministeri per la inversió de la nova depuradora

El Ministeri està redactant l'avantprojecte després que l'Ajuntament ha culminat la compra dels terrenys on s'ha d'ubicar