societat

La UIB incrementa més d’un 7,5% el pressupost per al 2019

La despesa de personal tindrà un pes de més del 66%

La+UIB+incrementa+m%C3%A9s+d%27un+7%2C5%25+el+pressupost+per+al+2019

La Universitat de les Illes Balears tendrà el 2019 un pressupost lleugerament superior als 110 milions d’euros. Són 8 milions més que enguany. Aquest augment de més del 7,5% del pressupost es dedicarà a cobrir la reducció dels preus de les matrícules dels alumnes i, sobretot, a millorar les condicions laborals del personal docent i d’investigació. De fet, la despesa de personal tindrà un pes de més del 66% en el conjunt del pressupost: un 9% més que l’any passat.

La universitat també veurà augmentar en quasi 950 mil euros el pressupost destinat a la investigació. I preveu una inversió de gairebé 5.500 euros per alumne, segons la inversió del Govern per a cada alumne; una xifra que s’aproxima a la mitjana estatal.

Els pressupostos també han de garantir el manteniment de les infraestructures del Campus i fer possible la construcció del nou edifici de Ciències de la Salut.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

resums any 2018


més contingut relacionat

Per primera vegada a Balears hi ha més d’un 90% d’aprovats a primària

El nombre de repetidors ha disminuit un 60% a Primària i un 25% a Secundària

Endesa ja treballa en convertir la central de Maó al gas mentre accelera el compte enrere per eliminar-ne enguany les emissions

La companyia contradiu els síndics de greuges de Menorca, que han alertat de les evidències científiques d'un excés de casos...

La tecnologia 5G serà en breu una eina essencial per a l’economia mundial

Les experiències digitals seran més riques i immersives amb amplades de banda molt més ràpides

SATSE denuncia un nou colapse a l’àrea d’Urgències de Son Espases

El Govern remarca que tots els recursos disponibles estan operatius