La qualitat de Lara i Rodado permet la UD Eivissa superar el complicat Inter de Madrid

El duel no s'ha decidit fins al darrer tram de partit però els d'Alfaro fan somriure Can Misses i es mantenen segons a l'avantsala del derbi

13/10/2019

La UD Eivissa s’ha imposat per 2 a 0 contra l’Inter de Madrid abans del derbi. Javi Lara ha fet el primer al minut 69 amb un gran xut de fora de l’àrea. El segon se l’ha fabricat Ángel Rodado que guanya la posició a un central, se’n va amb habilitat i per velocitat del segon i supera el porter just abans de fer el dos a zero definitiu a un quart d’hora del final. Tercera victòria de l’Eivissa que suma 19 dels darrers 21 punts en joc. Arriben en un gran moment al gran derbi contra l’Atlètic Balears.