La jornada a 3a divisió

Mallorca B, CD Eivissa i Poblense són els 3 equips que han guanyat els 2 partits disputats

02/09/2019

El filial vermell va golejar 4-0 el Sóller en una primera part estel·lar. Jaume Tovar va obrir la llauna al primer minut després d’una gran jugada personal d’Álamo. Tovar va fer el segon al minut 24. El tercer, va dur la firma de Gilbert. La sentència va arribar des del punt de penal. Guillermo toca la pilota amb la mà i veu la segona groga. Andreu no va fallar des dels onze metres.
Tampoc no afluixa en aquest inici l’Eivissa. Victòria 1-3 al camp del Portmany. Melo clava un gran xut a la frontal per fer el 0 a UN. Cristian Terán, a la mitja hora, fa el segon amb un xut creuat. El Portmany va reaccionar al segon temps i Soldat va escurçar-ne distàncies. Però Arias va fer l’UN a tres final al temps afegit per donar la segona victòria del curs a l’Eivissa.
Segon triomf també per al Poblense. UN a dos al camp de l’Alcúdia. Jaime va avançar els poblers amb la col·laboració del porter alcudienc. Els problemes per als de Pep Barceló varen continuar amb la vermella a Jaume Pol per evitar el gol amb les mans. Mateu Ferrer va marcar el segon de penal. L’Alcúdia va fer l’un a dos també de penal al temps afegit però ja no va tenir temps d’empatar.
El Santanyí va igualar a dos un partit que el Llosetense guanyava 0-2. I a més, va empatar el duel en dos minuts d’inspiració. Álvaro va fer l’un a dos al minut 63 i, al 65, el mateix Álvaro assisteix de cap perquè l’incombustible Rubio fes el dos a dos final.
Repartiment de punts entre l’Esporles i el Felanitx. Lorenzo va avançar els esporlerins amb un autèntic golàs. L’empat del Felanitx tampoc no va quedar enrera. Gran diana de Julià per rescatar un punt pels de Jaume Mut.
I primera victòria del Formentera gràcies al doblet de Fassani. L’uruguaià va estrenar el seu caseller golejador al minut 20 amb una rematada a la frontal de la petita. El segon, nou minuts després aprofitant un error del defensa i amb una bona vaselina. El Sant Rafel va retallar distàncies amb la primera diana al futbol de casa nostra de Guanluca Simeone, fill del tècnic de l’Atlètic de Madrid Cholo Simeone. El marcador, però, ja no es va moure més.