cultura

Ja està llesta la partitura vocal de l’òpera ‘L’Arxiduc’

Ja+est%C3%A0+llesta+la+partitura+vocal+de++l%27%C3%B2pera+%26%238216%3BL%27Arxiduc%27

Cada vegada falta manco perquè s’estreni l’òpera “L’Arxiduc”. Avui s’ha fet una passa més en el camí: el compositor Antoni Parera Fòns i l’escriptora Carme Riera han presentat la partitura vocal de l’obra.

Carme Riera comissariava una exposició sobre l’Arxiduc quan, diu ella, sorgí la veu del personatge i la guià per explicar la seva història. Des de llavors, ha escrit el llibre “les Darreres Paraules” en què un moribund Lluís Salvador rememora els instants més essencials del seu passat. Després de la novel·la arribà l’obra de Teatre i finalment, per a l’òpera, Riera continua reivindicant la personalitat inesgotable de l’Arxiduc.

Amb la partitura vocal a la mà, Parera Fons ha de continuar ara la tasca. Està previst que l’òpera “L’Arxiduc”, un encàrrec de la Conselleria de Cultura, es pugui representar abans de 3 anys a les illes i a fora.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

La Fundació Pilar i Joan Miró estrena exposició el dia internacional del Museu

L'entrada avui ha estat gratuïta i des de primera hora del matí moltes persones, turistes sobretot, s'han acostat a aquest...

Segon disc de ‘Venancio y los jóvenes de antaño’

D'entre les 11 cançons, hi trobem una amb lletra en mallorquí extreta d'un llibre d'Emili Manzano

Comença la tercera edició de l’Inca Street Art

A banda de les 14 intervencions que es duran a terme a diferents espais públics i privats de la ciutat, demà es durà a terme el concurs lliure i la...

Sílvia Pérez, Marco Mezquida, Maceo Parker i Luz Casal, a l’Splendid Festival de Maó

Del 6 de juliokl al 8 d'agost el Teatre Principal de Maó acull la segona edició del certamen