societat

Ja està en marxa mobiAPParc, la nova app per estacionar a les zones ORA de Palma

L'Ajuntament demana paciència pels problemes que pugui patir l'app els primers dies

Ja+est%C3%A0+en+marxa+mobiAPParc%2C+la+nova+app+per+estacionar+a+les+zones+ORA+de+Palma

I avui entra en funcionament la nova app per a mòbils per a pagar el servei de l’ORA de Palma. Deixa de funcionar l’aplicació de Telpark i ha entrat en funcionament mobiAPParc, que gestiona directament l’ajuntament. Segons ha informat Cort, el canvi suposarà un estalvi de 840 mil euros anuals per a les arques municipals.

Amb un sol clic es podrà estacionar a qualsevol aparcament ORA de Palma i és que la nova aplicació de mòbil mobiAPParc de l’Ajuntament, permet pagar sense haver de treure cap moneda. A molts conductors els pareix una bona iniciativa.

Fins ara a Ciutat funcionava Telpark, una app de característiques similars. Des d’avui però, només es podrà emprar la de l’Ajuntament, ja que el servei de l’ORA s’ha municipalitzat. Alguns usuaris habituals s’han sorprès pel mal funcionament de l’aplicació i també  pels 5 cèntims que l’app obliga a abonar per activar la targeta. Un tema que l’Ajuntament ja ha aclarit a través de les xarxes socials. Des del consistori demanen paciència ja que s’acaba de municipalitzar el servei i necessita d’uns dies d’adaptació.

L’app està disponible tant per a Android com per a iOS i a partir de juliol ampliarà els serveis als aparcaments gestionats per l’SMAP.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Es pesima 21/06/2019

    No se puede sacar ticket para 2 coches a la vez,
    Mo se puede gestionar una denuncia sin ir al coche a buscarla lo que no pasaba con la otra aplicación espero que la mejore para poder usarla en condiciones .

darrers sumaris


més contingut relacionat

Quesería Menorquina avisa els treballadors de liquidar la fàbrica de Maó si no accepten un nou inversor

L'assemblea rebutja inicialment la proposta perquè no pertany al sector agroalimentari i no els satisfan les condicions laborals

La Federació de Taxistes d’Eivissa recorrerà la sanció de 6.000 euros que els ha imposat el consistori de Vila

Varen descobrir que els dos organismes tenien el mateix representant i domicili fiscal, i que hi havia irregularitats a l'hora...

Maó i Ciutadella estudien fórmules per agilitzar la concessió de permisos d’obres amb els col·legis professionals

Establir un filtre intern que acreditàs la idoneïtat tècnica dels projectes podria escurçar els terminis

Comencen a Menorca les fumigacions aèries contra la processionària del pi

Un helicòpter especialitzat ha començat a actuar sobre 1.650 hectàrees de terreny forestal