Èpica victòria del B the travel brand Mallorca davant el líder

Els mallorquins han necessitat una pròrroga per imposar-se al Valladolid 87-80

20/10/2019

El B the travel brand Mallorca ha tombat el líder en un partit èpic, en el qual ha hagut de ressuscitar fins a quatre vegades. Malgrat l’espectacular inici d’Alex Hernández, que ha guiat el Palma en atac al primer quart amb 8 punts gairebé consecutius, el Valladolid ha reaccionat gràcies a la producció de la seva línia exterior. Bartley i els bons percentatges de tir han obligat Félix Alonso a aturar el partit amb 14 a 22. Amb la segona unitat en pista, els mallorquins han ajustat la seva defensa i amb un parcial de 8 a 2 han anivellat el partit quan ha arrencat el segon parcial. Una seqüència de triples de Löfberg i la intensitat de Tunde han aturat el Valladolid. Però les errades al tir lliure i el 50% en triples de l’equip d’Hugo López han fet que el B the travel brand Mallorca marxés al descans perdent per 29 a 36. El Carramimbre s’ha posat 9 per dalt, però tres triples consecutius del Palma l’han situat al davant en el marcador amb 40 a 39, després de molts minuts sense fer-ho. Però no s’hi val rendir-se, el Valladolid ha tornat a accelerar de la mà de Bartley i Mike Torres fins al 48 a 59. Tocava remuntar. I el Palma ho ha fet liderat per Erik Quintela i un notable parcial de 16 a 0. Amb 66 a 63 a 2 minuts, dos triples han tornat l’avantatge en el marcador al Valladolid. En un final a cara o creu, Bartley ha fallat el tir al darrer segon i el partit donava lloc a la pròrroga. Allà, vuit punts de Bropleh i uns triples de Lofberg han posat fi a la resistència del Valladolid, que ha entregat les armes.