societat

Els veïns de Canamunt presenten un projecte per salvar les galeries de la Plaça Major

Volen fer de l'emblemàtic indret palmesà un punt de trobada entre entitats i ciutadans


Diferents entitats i associacions de veïnats ja han presentat a l’Ajuntament de Palma les seves idees per al futur de les galeries de la Plaça Major. Una d’aquestes iniciatives ha sorgit de l‘Associació de Veïnats de Canamunt. Aposten per un espai més social i que serveixi com a punt de partida per canviar el model de la ciutat. Una iniciativa que ha sorgit de l’associació però que té el suport d’altres entitats com Palma 21, Orgull Llonguet i Art en Xarxa.

Els veïnats de Canamunt aposten perquè un dels espais més emblemàtics de Palma serveixi com a punt de trobada entre entitats i ciutadans. Deixant de banda l’esperit comercial que fins ara han tengut les galeries, l’aposta de l’associació passa per crear-hi diversos espais que serveixin, com dèiem, per canviar el model actual. Un d’aquests indrets estaria dedicat a l’economia social i solidària… La iniciativa també preveu àrees perquè els escolars tenguin un espai científic i tecnològic on poder experimentar, a més d’espais artístics. L’objectiu és no “perdre el barri”, actualment “enfocat al turisme”, ha dit Tina Codina, membre de l’Associació de Veïnats de Canamunt.

Ara el col.lectiu espera la resposta del consistori. A més, ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per donar a conèixer la seva idea.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Només l’1,3% de la mar Mediterrània està protegida

Les Illes Balears compten amb 11 reserves marines, que protegeixen una superfície de més de 63 mil hectàrees

Palma amplia fins als 25.000 euros els ajuts als comerços emblemàtics

El Govern obre la porta del catàleg més carismàtic a la resta de municipis de les Illes

El Teatre Principal de Maó celebra el 190 aniversari amb un recital de la soprano Ainhoa Arteta

Construït per Giovanni Palagi és el teatre d'òpera més antic d'Espanya