política

Els comerciants i veïns de Cala’n Blanes demanen als partits inversió urgent a la urbanització

Es queixen que s’ha convertit en una zona realment degradada, amb problemes de salubritat


Els empresaris i veïns de Cala’n Blanes diuen prou. Demanen als partits polítics una bona gestió urbanística que permeti a les empreses millorar la seva competitivitat, que els residents puguin millorar les seves vivendes i convertir-se en una urbanització que sigui un model de gestió municipal.

Diuen que Cala’n Blanes en el seu moment va ser pionera en la industria turística de Menorca i que ara s’ha convertit en una zona realment degradada, amb problemes de salubritat.

Els comerciants i els veïns s’han unit, han redactat un document conjunt, i demanen als partits fer un pla amb un horitzó mínim de 5 anys, i que comporti millores com la reestructuració de la zona de l’aparcament, la millora de les zones verdes i del mobiliari urbà, a més de ser un destí pilot d’energies renovables.

Cala’n Blanes és la residencia habitual de 2.500 persones i les empreses de l’urbanització generen més de 1.400 llocs de feina, el 16% dels llocs de feina de Ciutadella. Per tal que arribin totes aquestes millores i crèdit públic per a realitzar-les els comerciants i els veïns voldríen que es declarés la urbanització com a zona madura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antonia Vilafranca Sorá 18/05/2019

    Totalmemt d acord! Vivim a Cala n Brut i no hi ha ni un wc per la gent q va a la cala
    I el passeig davant la mar esta intransitable.


més contingut relacionat

L’esquerra de Menorca aposta per reeditar tripartits tot i poder prescindir de Podem

El PSOE i el MÉS oferiran a Unides Podem reeditar els tripartits que els han permet Govern els darrers quatre...

El PSIB-PSOE guanya les eleccions al Parlament

Els socialistes aconsegueixen 19 diputats amb el 27,38% dels vots, 5 diputats més que les eleccions autonòmiques del 2015. El PP perd 4 diputats i n'obté 16