política

El servei de bus a La Vall de Ciutadella queda legalitzat 5 anys després

La Comissió Balear de Medi Ambient ha acceptat la modificació del pla especial per permetre la circulació de vehicles de transport públic


Cinc anys després d’iniciar el servei de bus fins a la platja de La Vall aquest dijous ha quedat plenament legalitzat. La Comissió Balear de Medi Ambient ha acceptat la modificació del pla especial per permetre la circulació de vehicles de transport públic, autobusos i microbusos. Es permeten aquests vehicles en el camí d’Algaiarens i també en el d’Alfurí, que dóna accés a El Pilar.

En canvi normatiu està condicionat a que no suposi un allau de persones a la platja. Cada usuari ha de disposar d’un mínim de 10 metres quadrats, una vegada això no es compleixi caldrà impedir l’accés de més persones tancat les zones d’aparcament.

Així doncs, la comissió remarca que cal tenir en compte aquesta limitació d’espai a l’hora de dissenyar noves rutes de transport públic que permetin accedir a La Vall i també a El Pilar. El Consell va impulsar el servei de bus a La Vall el 2013 tot i que aleshores no estava permès en el pla especial de protecció ambiental d’aquesta zona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

CCOO demana el vot per als partits d’esquerres

El sindicat assegura que romp la seva "autonomia" política per la irrupció de l'extrema dreta

Preocupació dels ajuntaments balears pels retards de Demarcació de Costes

"Hi ha bona voluntat però és un calvari poder aconseguir autoritzacions", segons el batle d'Alcúdia, Antoni Mir

El Consell de Menorca demana un préstec d’11M€ per liquidar el deute pendent amb Cesgarden

El ple ratificat el conveni amb el Govern que resol el problema de les bestretes