El repàs a la jornada de 3a divisió

El partit destacat, el duel pel lideratge entre el CD Eivissa i el Poblense, va acabar amb empat a 0

21/10/2019

El partit entre els dos primers classificats va decebre quant a joc i quant a gols. Eivissa i Poblense no varen passar de l’empat a zero. Aquest tir al pal només començar no feia pensar que la resta de partit pràcticament sobraria. El Poblense manté l’avantatge de dos punts

No va aprofitar aquesta ocasió el Mallorca B que va punxar a casa contra l’Esporles. I això que els de Julián Robles es varen posar amb dos gols d’avantatge gràcies al doblet del davanter Daniel Ribelles. Tots dos gols arribarien a la primera part, també el 2-1 de l’Esporles obra de Nilson Samudio. Ja al minut 70, Pedro va aconseguir l’empat amb la col·laboració de la tanca. Un gol que treu l’Esporles de zona de descens
No guanyaren els tres primers però sí ho feren dels quart al novè classificat. El quart és el Formentera que guanyà amb gols de Bonilla i d’Adrián Gimeno. Amb els mateixos punts que els pitiüsos es troba el Platges. Els calvianers suaren per aconseguir els tres punts. Fernández amb un contraatac al 85 va fer donar els tres punts als locals.
Amb més contundència s’imposà el Sant Rafel al Llosetense. Javi Moreno, Walter i Gianluca Simeone firmaren el 3 a 0 a favor del filial de la UD Eivissa.
El Felanitx va guanyar el Binissalem a Can Fetis. Al minut 3 el partit ja estava empatat a un amb gols de Júnior pels visitants i Mondejar pels locals. A la primera part, Moha tornaria avançar els de Mut i Dalmedo de penal faria l’empat dels assules. Navalón al primer minut de la represa marcaria el 2-3 definitiu.

L’Andratx ja es novè després de guanyar l’Alcúdia. Jose Mari va donar una lliçó de com s’ha de llençar una falta per fer el primer. A la segona part, Guille va fer el dos a zero definitiu.

Mateix resultat a Can Maiol. Marc va fer el primer pel Sóller. Mingo va evitar el doblet del davanter aturant-li un penal. Però no va poder evitar el dos a zero de Charles ..