El Poblense s’imposa i debut victoriós de Dani Vaquer al Santa Catalina

Els poblers, amb el tècnic Óscar Troya a la graderia, dormiran en posicions de play-off

01/03/2019

A Tercera Divisió, el Poblense dormirà en posicions de play-off, després de guanyar 2 a 0 al Binissalem. Els blaugrana han marcat els dos gols al segon temps. Al minut 50, Aitor Pons controla una pilota llarga i supera dos defensors i el porter per inaugurar el marcador. El segon dels poblers també ha arribat al contraatac. Assistència de Pons per a Dani Plomer, que marca amb un xut ras des de fora de l’àrea. Amb aquest resultat, el Poblense és tercer amb 57 punts a l’espera del que facin el Formentera i l’Alcúdia.

Aquest partit entre el Poblense i el Binissalem l’ha presenciat des de la graderia Óscar Troya, l’entrenador dels locals. El tècnic, que està lluitant contra una greu malaltia, ha estat ben pendent de tot el que passava al terreny de joc i ha donat instruccions als seus ajudants per telèfon. Quan ha acabat el partit, Troya ha baixat a la gespa i ha rebut els ànims l’entrenador del Binissalem, Luis Espinosa, i també dels àrbitres del partit.

Avui s’han disputat altres dos partits. El Ferriolense s’ha imposat 0 a 1 davant el Constància i al camp del Murense, Dani Vaquer s’ha estrenat amb victòria 1-2 a la banqueta del Santa Catalina. Juan Martín ha avançat l’equip palmesà al minut 25 amb una rematada de cap. Al 45, Jesús Valiente ha enganxat un refús a la frontal de l’àrea i ha ampliat l’avantatge per al Santa Catalina amb un gran gol. El Murense ha escurçat distàncies al minut 83 gràcies a Ramírez, però l’equip de Basilio Moragues ja no ha pogut remuntar.