El Poblense, campió autonòmic de la Copa Federació

El conjunt d'Óscar Troya ha superat 2-1 el CD Eivissa i manté les seves opcions de disputar la Copa del Rei

11/09/2019

El Poblense s’ha proclamat avui horabaixa campió autonòmic de la Copa Federació després d’imposar-se al Club Esportiu Eivissa per 2-1. Fins a la segona part no han arribat els gols. Al minut 51, Pep Vidal ha avançat els locals amb una gran volea. Just després l’Eivissa ha quedat en inferioritat numèrica. Un fet que ha aprofitat el Poblense per sentenciar el duel amb un gol espectacular de Lucas. Però els pitiüsos no han baixat el braços i Colau ha fet el 2-1 al temps afegit. Els d’Óscar Troya passen als setzens de final de la fase nacional. Si arriben a semifinals, disputaran la Copa del Rei aquesta mateixa temporada.