El Palma Futsal cau a Navarra en un final convuls

Perd 3-2 gràcies a un gol marcat en el darrer minut de partit

24/02/2019

Derrota 3 a 2 del Palma Futsal a la pista de l’Aspil Vidal Ribera Navarra. Mati Rosa ha fet el primer al minut 3 del partit. Bona paret amb Hamza, que acaba al fons de la xarxa. Errada defensiva i Sepe empata el partit. Era el minut 9. Quintela també hauria pogut fer el segon del Palma, però la pilota surt desviada.

I acte seguit ha arribat el 2 a 1, gran jugada de Lemine que culmina amb el segon gol dels navarresos. Bona acció de l’exjugador del Palma, que supera Carlos Barrón. En el darrer minut de la primera part Barrón n’ha evitat el tercer. El porter posa el peu i desvia el xut de Davi Pazos. I ell mateix, Carlos Barrón, ha iniciat la juagada de l’empat. Serveix ràpidamet i l’àrbitre xiula mans del porter fora de l’àrea. Falta sense barrera que Catela ha transformat en gol. Amb l’empat a dos han arribat al descans.

A la segona part, Carlos Barron ha continuat de protagonista. L’empat a dos s’ha mantengut fins al darrer minut. Tomaz Braga perd la pilota i Ferran Plana assisteix a Pedro que fa el 3 a 2 definitiu. Derrota del Palma, just la setmana abans de debutar a la Copa d’Espanya.

Al final del partit hi ha hagut picabaralla. Sergio González toca la cara de Lolo i ja hi ha hagut trull. Nirvis i discussions, els jugadors s’han encarat, però la cosa no ha passat d’aquí…