política

El nom de la futura escola de sa Pobla fa perillar la cessió definitiva dels terrenys

El propietari vol que el centre dugui el nom de la seva difunta dona i que el consistori traslladi la petició a la conselleria

El+nom+de+la+futura+escola+de+sa+Pobla+fa+perillar+la+cessi%C3%B3+definitiva+dels+terrenys

Els pares i mares dels alumnes de la futura escola de sa Pobla s’han reunit aquest dijous horabaixa perquè estan preocupats per si es podrà contruir al solar adjudicat.

El propietari dels terrenys va cedir-los amb la petició que l’escola dugués el nom de la seva difunta dona. Aquest dimecres, en un ple extraordinari de l’ajuntament per aprovar la cessió dels terrenys, no es va arribar a debatre sobre el nom del centre educatiu. Alguns partits varen entendre que no era una qüestió d’urgència, un fet pel qual el propietari, diu, sentir-se agreujat.

Els pares han traslladat als diferents grups municipals la seva preocupació que això pugui ser un entrebanc per construir-la. El propietari diu que confia amb la bona voluntat política i llança un missatge de calma. El batle, per part seva, assegura que tornaran a dur en ple aquest punt després de les eleccions. No tots els partits, però, s’hi han posicionat. En qualsevol cas, l’únic que podria fer el consistori és traslladar la petició de nom a la conselleria.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Preocupació dels ajuntaments balears pels retards de Demarcació de Costes

"Hi ha bona voluntat però és un calvari poder aconseguir autoritzacions", segons el batle d'Alcúdia, Antoni Mir

El Consell de Menorca demana un préstec d’11M€ per liquidar el deute pendent amb Cesgarden

El ple ratificat el conveni amb el Govern que resol el problema de les bestretes

La campanya d’Europa per fomentar el vot entre els joves

En les darreres eleccions europees només votaren un 25% dels joves