El Múrcia frena la ratxa de l’Hestia Menorca amb polèmica

L'equip d'Oriol Pagès, tot i anar molts minuts a remolc, va tenir l'oportunitat de forçar la pròrroga i fins i tot guanyar el partit (74-76)

17/11/2019

El Reial Múrcia va frenar anit la ratxa de l’Hestia Menorca (74-76). Els d’Oriol Pagès van anar a remolc durant molts minuts. Tot i així, van tenir la possessió per forçar la pròrroga o fins i tot per guanyar el partit en un final polèmic.

Així va anar, i podeu veure al vídeo, la seqüència dels darrers segons de partit. 73-76. Darrera teòrica possessió del partit. Pitu Jiménez rep una falta en acció de tir de tres, però els àrbitres només atorguen dos tirs lliures. Manquen quatre segons per al final. El capità fa el primer, 74-76, i tira però falla el segon. El base agafa el seu propi rebot, però ni damunt la seva acció, ni en el triple posterior de Guebert, els col·legiats hi veuen infracció. El Múrcia trenca la ratxa de l’Hestia Menorca amb polèmica.

Sigui com sigui, l’Hestia Menorca va ser víctima d’un primer quart nefast en defensa. Un 19-27 generat per un rival que va anotar com i quan va voler. Els triples de Corbacho i Guebert, màxim anotador local amb 16 punts, van capgirar el marcador al segon període. 35-31 després d’un parcial de 20-6. Però el Múrcia va multiplicar les seves oportunitats de tir des del rebot ofensiu, fins a 19 en van agafar. Al tercer quart tornava a guanyar de deu punts.

A l’inici del darrer quart, amb 57-65, el partit va estar aturat més de 20 minuts per la indisposició d’un voluntari del club, que afortunadament a hores d’ara evoluciona favorablement. El Menorca, que va ser castigat amb 4 tècniques, va igualar a 65 i forçà el final ja explicat.