El Mercadal s’aferra a les matemàtiques per evitar el descens després de batre el Binissalem (2-0)

Diumenge, nova oportunitat davant l'Eivissa abans de rebre, a la darrera jornada, el Murense a casa

08/05/2019

El Mercadal manté viu el somni, difícil, però encara possible, de la permanència, després de la victòria obtinguda aquest dimecres al camp de Sant Martí davant el Binissalem per 2 a 0. Una victòria cimentada en l’encert dels locals a la segona part i en una magnífica jugada individual d’Elliot, que bat Sión d’un xut creuat després de desfer-se de diversos rivals. Era el minut 58. Quinze minuts després ha arribat el segon, obra del màxim golejador de l’equip, Guillem Martí, que aprofita la passada d’Elliot. Una victòria que manté encara viu al Mercadal en la lluita per la salvació. Diumenge, nova oportunitat davant l’Eivissa abans de rebre, a la darrera jornada, el Murense a casa.