El Mallorca manté el rumb victoriós en el test més exigent fins ara

Victòria per 2 a 0 contra el Màlaga de Segona Divisió amb gols de Lago Junior i Ante Budimir

02/08/2019

Álex Alegría i Pablo Chavarría varen ser els únics fitxatges a l’onze inicial de Vicente Moreno davant el Màlaga. De les seves botes, varen sorgir les primeres ocasions mallorquinistes. La lluita d’Álex Alegría va ser clau en una acció de Salva Sevilla. Gonzalo va evitar el gol de l’andalús. Mentre que una colcada de Pablo Chavarría per la banda dreta va ser l’origen de la segona gran ocasió de la primera part. L’argentí assisteix Lago Junior, que, amb tot de cara, envia la pilota al pal.

El temps de descans va deixar dues imatges. La primera, la de Lumor, el darrer fitxatge mallorquinista, assegut de mans plegades mentre els seus companys feien exercicis d’escalfament. I la segona, la xerrada de Vicente Moreno amb Fran Gámez. Es difícil saber quines eren les instruccions que li donava, però el que està clar és que varen funcionar.

Just començar la segona part, el lateral deixa enrere dos jugadors del Màlaga i regala mig gol a Lago Junior, que aquesta vegada sí, l’encerta. És el segon gol de l’africà en aquesta pretemporada. Alguns companys, però, ho celebraven directament amb Fran Gámez. Manolo Reina no va marcar, però va fer una aturada que ben podria valer un gol. El porter andalús treu la pilota de la línia de la porteria en el darrer moment. Al minut 73, varen debutar els dos darrers fitxatges: Lumor i Zlatanovic. El serbi va col·locar-se en la banda dreta. En 17 minuts, només va poder pressionar i desmarcar-se, ja que pràcticament no va tocar cap pilota.

Per part seva, Lumor va entrar un poc més en joc, però en certes jugades es va notar que encara s’ha d’entendre amb els seus companys.

Però el gran protagonista va ser Fran Gámez. Al darrer minut del matx, el lateral va assistir de nou des de la banda dreta. En aquest cas, qui se’n va beneficiar va ser Ante Budimir. El croat feia 16 minuts que era damunt la gespa i va tancar el partit amb el segon gol del seu equip i el segon també en el seu compte personal d’aquesta pretemporada. Com Lago al primer gol, el davanter ho va agrair a l’assistent del vespre. Gámez i el Mallorca superen amb nota el primer test seriós de la temporada.