El+Mallorca+guanya+3-0+el+Platges+de+Calvi%C3%A0+en+el+segon+amist%C3%B3s+de+la+pretemporada

Budimir, Pablo Chavarría i Dani Rodríguez han estat els autors dels gols

El Mallorca guanya 3-0 el Platges de Calvià en el segon amistós de la pretemporada

El Mallorca ha guanyat per 3-0 el Platges de Calvià, de Tercera, a Son Bibiloni. Tots els gols han estat a la primera part. Ante Budimir ha avançat el Mallorca al minut 34 amb aquesta rematada de cap després de la centrada de Fran Gámez i de l’errada de Tolo que li ha deixat la porteria buida. El 2 a 0 l’ha marcat l’argentí Pablo Chavarría, que ha empès la pilota al fons de la porteria després de la rematada de Baba. Dani Rodríguez ha fet el 3-0 abans del descans després d’una gran jugada individual que ha culminat amb un xut ajustat amb l’esquerre.