El líder es reforça

L'Atlètic Balears guanya 0-2 l'Espanyol B i aprofita la travelada del Vila-real B per ampliar a 6 punts l'avantatge al capdavant de la classificació

24/03/2019

Era un partít insípid, un exercici de paciència per a l’espectador. Entre la possessió estèril per part de l’Espanyol i la versió inèdita del front d’atac balearico, nedava el partit. Però quan la primera part estava a segons de morir, ha nascut una genialitat de Canario. Internada per banda, autopassada i assistència per Marcos, que forada subtilment la porteria rival per sisena vegada aquesta temporada.
La segona part ha mantengut el mateix guió fins al minut 67, quan Marcos ha provat l’agilitat d’Edu. A la següent jugada Soria ha mirat de sorprendre des de fora de l’àrea, però l’atreviment i el talent duen la firma de Canario, que ha fregat el golàs en una gran acció.
Campuzano al minut 72 ha tengut l’oportunitat més clara del filial perico, però Campuzano ha estat innocent davant Carl. L’Espanyol B continuava amb les aproximacions però sense fortuna i per completar-ne el cercle, darrera acció del partit i Pedro Ortiz arrodoneix amb elegància un triomf que pot valer molt més que tres punts. El títol de la Lliga és un poc més a prop.