El Collerense recupera la quarta plaça i derrotes del Son Sardina i Mallorca Toppfotball

L'equip de Palma s'imposa 3-2 al Sant Gabriel i torna a les posicions de privilegi

03/02/2019

A Segona Divisió, victòria 3 a 2 del Collerense davant el Sant Gabriel. El conjunt mallorquí recupera així la quarta posició. Pili Espadas ha fet el primer al minut 18 de partit. Gran gol de la jugadora del Collerense. El segon ha estat obra de Rocío a la mitja hora de joc. Paula Sánchez ha escurçat distàncies pel Sant Gabriel al minut 37. Encara a la primera part Gabi ha fet el 3 a 1. Així han arribat al descans. A la represa el segon de les visitants ha arribat al minut 86. Al final 3 a 2 ha guanyat el Collerense.

I derrota 2 a 0 del Son Sardina en la seva visita al Saragossa, segon classificat. Nuria Mallada ha encetat el marcador al minut 6 de partit. Amb l’un a zero han arribat al descans. A la represa, el Son Sardina ha cercat l’empat, però ha arribat el segon de les aragoneses. Aquesta vegada obra de Nora Sánchez al minut 58. D’altra banda, derrota també del Mallorca Toppfotball 5 a 0 davant l’Europa.