El Collerense és equip de 3a

Els de Miguel Ángel Espadas s'imposaren al Son Verí i tornen a la 3a divisió

16/06/2019

I alegria, molta alegria ahir al Coll d’en Rabassa. El Collerense ha tornat a Tercera Divisió després de la victòria 4 a 0 del Collerense en el partit de tornada contra el Son Verí. Una victòria que, després de l’empat del partit de l’anada, els converteix en nou equip de Tercera Divsió. Just un any després de baixar a la Regional Preferent. Un ascens molt celebrat entre els jugadors i l’afició del Coll den Rabassa. Festa grossa i molta alegria.

Com dèiem, victòria amb golejada. 4 a 0 davant el Son Verí. El primer, obra de Ballester, va arribar a la mitja hora de partit. Només cinc minuts després, Cendrós va fer el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Ja a la represa, va arribar la sentència definitiva. Dos gols més, a les acaballes del partit. Els dos, obra de Reus.