societat

Disputa judicial per la venda de Loteria i Apostes de l’Estat

Un jutjat de Madrid ha prohibit a Loteries i Apostes de l'Estat vendre loteria nacional a la seva web

Disputa+judicial+per+la+venda+de+Loteria+i+Apostes+de+l%27Estat

Un jutjat de Madrid ha prohibit a Loteries i Apostes de l’Estat vendre loteria nacional a la seva web perquè entén que fa competència deslleial a les administracions tradicionals. Però la plataforma Juega Limpio vol anar més enllà i ha anunciat un recurs per tal la que la prohibició s’estengui també a qualsevol establiment que no sigui una administració de loteria.

A les Balears hi ha 131 punts de venda mixtos. Són papereries, estancs o bars, molts d’ells als pobles, que estan autoritzats a vendre loteria nacional gràcies a una concessió de Loteries de l’Estat del 2010. Ho fan a través dels mateixos terminals on venen altres jocs d’atzar com la Primitiva. L’associació que els representa s’està preparant per defensar-se als tribunals.

El negoci de la loteria nacional representa prop de la meitat de la facturació tant per les administracions com pels punts mixtos. Entre uns i altres, donen feina a més de 500 persones a les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els treballadors de la UTE Portmany avancen la vaga indefinida al 29 de juliol

Dimarts que ve, els treballadors de la neteja de Vila, que es troben en negociacions amb l'empresa Valoriza, decidiran si...