Derrota del Sant Francesc a la final de la Supercopa d’Espanya

Un gol del Llevant a la pròrroga va acabar amb el somni dels mallorquins

04/08/2019

El Sant Francesc va tenir a tocar la Supercopa d’Espanya de futbol platja. A dos minuts del final, el títol era per als mallorquins. El Llevant va rompre el somni.

Les coses no van començar gaire bé. Al minut 3 el Llevant feia valer la seva condició de favorit. Un golàs de Dona, porter i capità de la selecció espanyola, obria el marcador. Ja al segon temps, va arribar la reacció del Sant Francesc. Jorge aprofita un rebot per posar l’empat al marcador amb una espectacular xilena.

Pocs minuts després, i amb el Sant Francesc llançat, Hugo marcava el 2 a 1. Un gol que feia somiar l’equip palmesà i embogia l’afició. Pocs segons abans d’acabar el segon temps: penal a favor del Sant Francesc. Guille assumeix la responsabilitat però l’envia fora.

El tercer temps va ser de domini blaugrana. Tot i això, el Sant Francesc aguantava. Va ser quan faltaven dos minuts quan el somni de la Supercopa es va començar a esvair. Jonhy marcava l’empat que enviava el partit a la pròrroga. I al temps afegit, Antonio de penal feia el definitiu 3 a 2.

La Supercopa marxa cap a la Comunitat Valenciana. Però el Sant Francesc marxa cap a casa amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot.