CONCERT
El doble concert d’homenatge a Traginada.

Diumenge 27 a les 18.45h

IB3 Televisió emetrà diumenge, 27 de gener, l’esperat doble concert institucional d’homenatge al grup Traginada que es va dur a terme el dia de Sant Antoni al Teatre Principal de Maó.

Durant més d’una hora i mitja, els espectadors podran gaudir de les 18 cançons tradicionals de Menorca que formaren part del repertori, interpretades per Cris Juanico, Anna Ferrer, Miquel Mariano, Maria Camps, Guiem Soldevila, Clara Gorrias i tres dels components de Traginada, que també varen tocar alguns dels seus temes damunt l’escenari. La direcció musical correspongué als germans Annabel i Joan Carles Villalonga.

El concert, que s’emetrà a partir de les 18.45 hores, inclou també un recull d’imatges de 40 anys enrere, quan sortí el primer disc del grup, que han estat cedides per l’Arxiu d’Imatge i So del Consell de Menorca.

També IB3 Ràdio emetrà íntegrament el concert diumenge, 27 de gener, a les 23 hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Teresa Arguimbau Tuduri 24/01/2019

  Va ser un concert excepcional, cantants, músics, directors, etc, enorabona!!!!será emocionant tornarlo a veure,gràcies

 2. Esperanza Irene Coll Moya 24/01/2019

  Espectacular, vam disfrutar moltisim ,me va posar sa pell de gallina

 3. Lina Marti Cardona 24/01/2019

  Vam tenir es gust d’anar a gaudir d’aquest gran espectacle, ho vam disfrutar moltíssim. Tenim un planter de músics excepcionals a Menorca. ENHORABONA!!!

 4. Maria Bosch 24/01/2019

  Enhorabona, molt guapo i molt ben organitzat, gracies

 5. Mònica Lopez Gomila 30/01/2019

  No el vaig poder veure, i no el trob al web, com el puc veure?

 6. rafel gelabert 12/02/2019

  Bon dia,

  M’agradaria veure aquest concert a la carta, però no l’he trobat. Em podeu dir si el teniu penjat que no l’hagi sabut trobar o, en cas que encara no s’hagi penjat, feis comptes penjar-lo a la carta?
  Moltes gràcies