societat

Comencen les classes d’autoprotecció pels taxistes de Palma

S'han esgotat les places

Comencen+les+classes+d%27autoprotecci%C3%B3+pels+taxistes+de+Palma

Les primeres classes d’autodefensa per als taxistes s’han començat a impartir al quarter de Sant Ferran. Tant la sessió del matí com la del capvespre s’han omplert i hi ha llista d’espera per pròximes classes. Els ensenyen a defensar-se en cas de patir noves agressions. La notícia de la detenció de tots els sospitosos d’haver robat i agredit taxistes les darreres setmanes a Palma ha tranquil·litzat el sector, però al carrer hi continua havent certa inquietud. Per això, alguns taxistes aposten per instal·lar càmeres de seguretat als cotxes. Uns dispositius que suposen desemborsar devers 500 euros per la instal·lació i mig centenar d’euros cada mes si una empresa externa ha de gestionar-ne les imatges. D’altres descarten incorporar-hi mesures de seguretat. Diuen que no els convenç cap alternativa.

Avui han passat la primera nit a presó preventiva sense fiança els dos joves de 23 anys detinguts per la Policia Nacional. L’altre arrestat, un menor de 17 anys, ha estat ingressat a un centre d’internament durant sis mesos. Els atribueixen 3 robatoris a taxistes les darreres setmanes a Palma. Eren molt violents: agredien els conductors i se’n duien tots els objectes de valor.

Disculpau, els comentaris es troben tancats


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones