societat

Feina a escarada per preparar els carrers de Ciutadella per a la qualcada de Sant Joan

La brigada d'obres ha retirat papereres i mobiliari que pugui ser un obstacle pels cavalls i aquest dimarts ja ha muntat la tarima as Pla

Feina+a+escarada+per+preparar+els+carrers+de+Ciutadella+per+a+la+qualcada+de+Sant+Joan

La Brigada Municipal de Ciutadella fa feina a escarada per tenir enllestida tota la infraestructura necessària per a les festes de Sant Joan. Engalanen la ciutat però alhora contribueixen a fer-la més segura, ja que acollirà 60 mil persones en els dies senyalats de la festa.

Els integrants de la Brigada Municipal de Ciutadella estan instal·lant l’escenari que acollirà la banda de música i les autoritats durant els Jocs del Pla. Aquest muntatge és només una de les moltes feines que els esperen aquests dies.

A tots els escenaris on es preveu el pas dels cavalls, a les places i als carrers del centre, es retiraran les papereres, les jardineres, les pilones i la resta de mobiliari urbà. També buiden fonts com la de la plaça d’Artrux.

Aquesta setmana la brigada instal·larà les banderes que anuncien l’arribada de les festes. Unes festes que ja s’ensumen a la plaça del Born, on els més espavilats ja han deixat la seva cadira per a no perdre’s cap detall de l’entrada del caixer senyor a la plaça.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

Ja són 59 els migrants detinguts a les Pitiüses

També s'ha conegut la mort o desaparició d'almenys 13 algerians més que varen naufragar al nord de Dellys.

El Consell Rector de l’IBDONA ha aprovat els objectius pels propers quatre anys

La vicepresidenta del consell ha destacat que un dels pilars fonamentals és la coeducació