Cinquena posició pel Palma Futsal després d’empatar a 5 contra el Cartagena

El primer rival al play-off pel títol serà el totpoderós Movistar Inter

27/04/2019

Setze segons han estat suficients perquè el Palma Futsal hagi dit adeu a la quarta plaça i hagi perdut el factor pista de cara al play-off d’ascens. Els homes d’Antonio Vadillo han acabat empatant a 5 contra el Cartagena a Son Moix. Després de gairebé 40 minuts frenètics de joc, amb 5 a 4 al marcador després que Mati Rosa hagi fet aquest golàs a només 23 segons del final, Tomaz Braga ha acabat amb el somni de la quarta plaça. El brasiler ha marcat el gol de l’empat definitiu en pròpia porta.

I si el final ha estat angoixós, la tònica durant tot el partit ha estat la mateixa. Mati Rosa ha obert el marcador als tres minuts de partit i el Cartagena ha empatat. Amb aquesta acció, la pilota ha acabat als peus de Raúl Canto que només l’ha hagut d’empènyer. Un minut més tard, al 17, els murcians s’han avançat al marcador amb aquest gol de Jesús. El Palma se n’ha anat al vestidor perdent. A la represa però, Mati Rosa ha reaparegut per fer l’empat a 2 amb aquesta sabatada que ha entrat per l’escaire. El Cartagena però no ha donat respir al Palma i Fernández ha sorprès així la defensa mallorquina. Lolo ha fet el 3-3 i 7 minuts després Eloy Rojas ha avançat el Palma amb aquest golàs que Marcao ha estat incapaç d’aturar. Batería, aprofitant l’atac de cinc, ha tornat a empatar al marcador. El final, ja vos l’hem contat.

Empat a 5 a Son Moix. El Palma Futsal ha acabat la Lliga regular cinquè i ha perdut el factor pista per enfrontar-se al totpoderós Movistar Inter a l’enfrontament del play-off