mallorca

Capdepera té el 90%de la planta hotelera ocupada aquesta Setmana Santa

L'aposta pel turisme esportiu provoca que alguns hotels hagin obert abans que altres anys

Capdepera+t%C3%A9+el+90%25de+la+planta+hotelera+ocupada+aquesta+Setmana+Santa

Capdepera té el 90 per cent de la planta hotelera ocupada per Setmana Santa. El municipi gabellí assegura que és el resultat de l’aposta pel turisme esportiu i el rebuig a l’etiqueta de ser una destinació de gatera.

El Passeig Marítim de Cala Rajada registra moviment continu aquests dies, i no és perquè faci temps de sol i platja. El 90 per cent dels hotels tant del poble com de la resta del municipi estan ocupats, i el motiu està relacionat amb l’esport. I no amb una etiqueta que, a Capdepera, fa molta ràbia.

N’Elisabeth, per exemple, té el seu hotel ple, gràcies a l’arribada dels equips que juguen l’East Mallorca Cup als 5 municipis del Llevant mallorquí.

El restaurant que regenta Tomàs té un acord amb el gegant del negoci dels cicloturistes perquè s’inclogui el restaurant dins les rutes que fan els esportistes. Aquest binomi, esport i turisme, assegura que és el present i el futur.

Capdepera té a punt de licitació les obres per crear els camins de dues rutes cicloturistes, tant a Canyamel com a sa Font de Sa Cala.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El Grande Europa parteix del port de Palma

Està previst que en dos dies arribi al port de València, on serà reparat

Consternació entre els companys de classe del fill de Gloria Zavala

Defineixen a l'adolescent desaparegut com una persona que no era conflictiva

Un empleat feliç rendeix el doble: la fórmula de Trivago

Flexibilitat horària, zones de descans i d'oci a l'oficina i formació contínua formen part de la gestió de Recursos Humans...