societat

Alcúdia reclama una línia d’autobús amb el tren a sa Pobla

A l'hivern són pocs els busos i les frequències que uneixen la ciutat amb altres indrets i els usuaris consideren que el servei és deficient

Alc%C3%BAdia+reclama+una+l%C3%ADnia+d%27autob%C3%BAs+amb+el+tren+a+sa+Pobla

A l’hivern són pocs els busos i les frequències que uneixen Alcúdia amb altres indrets. De fet, en aquesta època només es pot anar al port de Pollença, a Can Picafort i a Inca i a Palma. A la falta de rutes, s’hi afegeix que les freqüències són escasses i, segons els usuaris, el servei és deficient.

Per tal de promocionar l’ús del transport públic, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya en la qual s’informa dels diferents abonaments existents. Amb tot, són conscients de les deficiències del servei i confien que la nova concessió del transport urbà de Mallorca el millori i que es creïn noves parades a llocs com l’estació marítima o a la carretera de Palma i que es recuperi la línia de sa Pobla que permeti enllaçar amb el tren. Aquestes peticions les han manifestat aquesta setmana en una reunió que han mantingut amb la Direcció General de Mobilitat del Govern.

Les millores, però, no seran una realitat fins d’aquí a un any, quan es preveu que es posi en marxa el nou Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera. Mentrestant, els usuaris es veuran obligats a seguir fent servir el servei amb les condicions actuals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Artiem Hotels i Emili de Balanzó, en el llistat dels Premis de Turisme de les Illes

L'illa ha acollit per primera vegada la Nit del Turisme

La Fira del Camp es pot quedar sense subvenció del Govern, segons l’Ajuntament d’Alaior

El consistori negocia amb l'Executiu per intentar garantir a través d'una altra via els 10.000 € que solia rebre

El nou Pla Hidrològic contemplarà les conseqüències del canvi climàtic

Nova reunió de la Junta insular d'aigües de Mallorca per tractar el nou Pla

Nova normativa per als patinets elèctrics: multes de 200 euros per circular amb auriculars o amb el mòbil

Tot els municipis que no tenen ordenances pròpies es poden acollir a aquestes instruccions de la DGT. El document recull...