AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Nadir Naïr, activista i membre de la Unió d’Acció Feminista

Dimarts 27 a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 9.30 hores és Nadir Naïr, activista i membre de la Unió d’Acció Feminista. A continuació, comentarem l’actualitat amb Pau Montserrat, Maria Nadal i Cristina Polls.

A les 10.30 hores farem la ‘Volta al Dia’ amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I, a partir de les 11hores, començarem a escalfar motors per a la vaga feminista del dia 8 de març, i ho faremconversant amb la portaveu de la comissió del 8M del País Valencià. A més, llavors parlarem de la situació dels albergs de l’IMAS i, tot seguit, coneixerem de primera mà la tasca de la Fundació Handisport de Mallorca.

A partir de les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.