X

S’entreguen els premis “Sentir en clic” en el dia Internacional de les persones amb discapacitat

Sis fotoperiodistes i set persones amb discapacitat també han participat al projecte "Clixé contra clixé"

03/12/2019

S’entreguen els premis “Sentir en clic” en el dia Internacional de les persones amb discapacitat

I amb motiu del dia Internacional de les persones amb discapacitat s’ha fet entrega dels premis de fotografia “Sentir en clic”. El primer premi ha estat per Toni Pérez. El segon se l’ha endut l’Associació cavalls de vida i el tercer Vicente Guill amb la il·lustració “Equipo“.  A més, 6 fotoperiodistes de Balears i 7 persones amb discapacitats han participat en el projecte “Clixés contra clixés“.

Quan en Borja va pensar en quin clixé volia trencar amb la imatge “Mirant amb els sentits” ho va tenir ben clar. En Borja i en Sergi no es coneixien prèviament i el fet de compartir aquesta experiència també els ha ajudat a llevar estigmes. Una experiència, la d’anar al cinema, que si bé no és la mateixa s’hi acosta bastant.

Tombar barreres i estereotips mitjançant la fotografia. Aquest és el principal objectiu de les dues campanyes organitzades pel CERMI Illes Balears. La guanyadora del segon premi, Maria LLull, té clar com aconseguir llevar-los: a poc a poc.  L’exposició es podrà visitar fins al dia 8 de desembre al Caixa Fòrum.

 

 

 

03/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris