X

Cap partit comparteix el parer de VOX sobre la violència de gènere

La lectura d'un manifest ha estat la causa que ha fet sortir la formació de la sala de les Passes Perdudes

26/11/2019

Cap partit comparteix el parer de VOX sobre la violència de gènere

Cap partit comparteix el parer de VOX sobre la violència de gènere. La formació ha tornat a quedar tota sola al Parlament. La resta de grups han donat suport a una iniciativa per condemnar qualsevol tipus de violència contra les dones. VOX els acusa de clientelisme.

La lectura d’un manifest ha estat la causa que ha fet sortir Vox de la sala de Passes Perdudes. La diputada Idoia Ribas ha participat de l’encesa d’espelmes per cada una de les 52 víctimes d’enguany de la violència de gènere, però no hi ha volgut ser present durant la intervenció del president de la cambra. Ribas ho considera com una deslleialtat institucional cap al seu partit.

Com a senyal de rebuig els partits del pacte han protestat aixecant-se dels seus escons i mostrant cartells que deien “és violència masclista”, “no és no” o “sou còmplices”. Ha estat durant el debat de la PNL de PSIB, Més, i Unides Podem contra aquesta xacra que ha tirat endavant amb el suport del PP, Ciutadans i El Pi.

La proposició no de llei ha incorporat esmenes de l’oposició. El Parlament condemna qualsevol forma de violència contra les dones i rebutja qualsevol plantejament que contribueixi a justificar la violència masclista. A més s’insta el govern a convocar la Comissió d’Igualtat de Gènere abans de finals d’any.

26/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris